Gebruikerservaringen

 

Snore-Breaker kent heel veel tevreden gebruikers!

Lees hieronder meer over hun ervaringen

 

!

Zelfs de neuroloog was verbaasd

Ik had last van zware slaapapneu in rugligging (40). In overleg met mijn neuroloog (“snurkpoli”) heb ik de Snore-Breaker aangeschaft (ca. 5 maanden geleden). Bij een slaaptest vorige week met de Snore-Breaker bleek dat ik alleen nog maar op mijn zij slaap en geen slaapapneu meer heb.
Zelfs de neuroloog was verbaasd. Een succes story dus.

L. Maas

 

Een simpel apparaat met een hoge graad van effectiviteit voor mijn apneu

Jarenlang ben ik op zoek geweest naar een oplossing voor mijn apneuprobleem.

Eindelijk een oplossing voor mijn apneu
Heel veel geld uitgegeven en nimmer een echte oplossing gevonden.
Mijn voorlaatste actie was via de longarts in het Bleuland Ziekenhuis te Gouda. Weer een nachtje slapen met weer dezelfde conclusie. Veel lawaai en gemiddeld 20 apneus per uur. Voldoende om een proef van 3 maanden te mogen doen met een beademingsmasker. Wat een ellende.
Ik zal jullie de details besparen, maar het is geen succes geworden. In het kort, ieder mens heeft een eigen uniek anatomie en met name in het gezicht, de maskers zijn universeel en bedoeld voor alle type gezichten. En daar gaat het over het algemeen fout. Los van andere hinderlijke zaken, ben ik tot de conclusie gekomen dat voor mij zo’n duur apparaat zonde van het geld is.

Welke alternatieven had ik?
Maar wat dan? Een gebitsprothese die je kaak vooruit forceert, waardoor er meer ruimte komt in de keelholte? Een lapmiddel en slecht voor je kaakgewricht.
Ik had na 23 jaar tobben de moed echt opgegeven en geaccepteerd dat het is zoals het is en mijn partner en ik hadden besloten gescheiden te gaan slapen. Totdat ik een artikel las in het AD over een zekere heer Wil Nobel. Deze man is zelf snurker van het hoogste niveau en had ook alles al meegemaakt. Een ervaringsdeskundige dus.
Wil Nobel had een idee en dat bestond in principe uit een trillend apparaat, vergelijkbaar met dat van een GSM en die bond hij op zijn rug. Een schakelaar die zodra hij op zijn rug ging liggen de triller in werking stelde. En elke keer dat hij dreigde op zijn rug te draaien ging het apparaat trillen en draaide hij weer terug naar zijn zijligging.
Ik had bij het lezen uiteraard ernstige twijfel en terughoudendheid. De zoveelste dorpsgek die dacht iets uitgevonden te hebben.
Ik heb op advies van mijn echtgenote de heer Nobel uitgedaagd en heb hem gevraagd mij zo’n apparaat ter beschikking te stellen. Mocht het werken dan zou ik betalen, zo niet dan ging het apparaat onbetaald retour.

Het werkt!
Het apparaat heeft de naam Snore-Breaker meegekregen. Na een week testen komen ik en mijn echtgenote tot de volgende conclusie. JA, dit werkt echt, mijn vrouw heeft gezien dat ik zonder aanstoten of duwen vanzelf naar de zijligging terugdraaide toen het apparaat op mijn rug begon te trillen. Belangrijk bij het gebruik is de juiste positie van het tril apparaat te vinden. Bij mij is dat tussen de schouderbladen.

Tegen snurken en apneus
Het helpt niet alleen bij snurken, maar voor mij nog belangrijker bij het voorkomen van apneus. Ik had alleen last van apneus bij de rugligging en die behoren hiermee ook tot het einde.
Wat ik zo geweldig vind is dat het eigenlijk een heel simpel apparaat is, met een hoge graad van effectiviteit. Of het voor iedereen werkt kan ik niet bepalen laat staan beloven, maar dit is echt het proberen waard.

Kees

Ik snurk niet meer!

Graag wil ik u laten weten dat ik de allerbeste ervaringen heb met de Snore-Breaker.

Dank u wel!
Nadat ik tevergeefs verschillende methodes heb geprobeerd (kussen in de rug, tennisbal op de rug, Breathe Right neusstrips op mijn neus) heb ik dankzij de Snore-Breaker binnen de kortste keren geleerd op de zij te blijven liggen en ik snurk niet meer.

Ik ben heel tevreden met uw uitvinding en kan die iedereen aanbevelen die last heeft van snurken. Dank u wel!

Silvia

Er ging een wereld voor mij open

Ik was zeer benieuwd naar het resultaat van de Snore-Breaker.

Ik snurkte er flink op los
Door de  ervaringen van andere gebruikers was ik zeer benieuwd naar het resultaat van  de Snore-Breaker. Ik ben 32 jaar en snurk er flink op los volgens mijn  vriendin, vaak wordt ik ‘s ochtends nog steeds moe wakker en heb ik het idee  dat ik nog uren kan slapen. Ook mijn vriendin ondervindt veel hinder van mijn  gesnurk, ze wordt regelmatig wakker en ik krijg dan ‘s ochtends van haar te horen dat het weer niet normaal was die nacht. Hier moest ik wat mee doen vond ik zelf en ben toen  op zoek gegaan naar iets of een middel om het snurken te verminderen (zonder operaties).

Eindelijk een goede nachtrust voor ons beiden
Ik heb de Snore-Breaker bij u besteld en kan er  het volgende over zeggen/schrijven: Er ging een wereld voor  mij open, ik werd fris, actief en uitgeslapen wakker. Ik had niet verwacht  dat het apparaat zo’n uitwerking zou hebben op een goede nachtrust. Een ander groot voordeel is dat mijn vriendin ook weer heerlijk doorslaapt  zonder wakker te worden van mijn gesnurk!
Het grootste  verschil merk je nadat je een week met de Snore-Breaker hebt geslapen en daarna een nacht niet om het verschil eens te merken. Je hebt er ‘s ochtends gewoon spijt van dat je hem niet om hebt gedaan.

Zeer tevreden
Het draagcomfort is ook goed, je “voelt” dat je iets op je rug hebt maar het is totaal niet oncomfortabel.
Uw uitvinding is zijn geld dubbel en dwars waard, omdat hij gewoon zeer goed werkt.
Een zeer tevreden  Snore-Breaker gebruiker,

D. Akerboom

Ik voel me een totaal ander mens!

Ik ben negen dagen in bezit van uw Snore-Breaker en ik voel me een totaal ander mens!

Van alles geprobeerd
Hier een blije e-mail, ik ben negen dagen in bezit van uw Snore-Breaker en ik voel me een totaal ander mens! Ik heb me anderhalf jaar geleden ziek moeten melden door ernstige vermoeidheidsklachten. Ik heb verschillende slaaponderzoeken gehad en ben in bezit geweest van een zuurstofapparaat wat helaas geen succes was omdat ik twee keer op de hartbewaking terecht kwam. Uiteindelijk een MRA gekregen, kreeg ik ietsjespietsie meer energie van maar dat was helaas van korte duur. Er werd zelfs nog gedacht aan narcolepsie omdat ik steeds maar weer in slaap viel op de gekste momenten van de dag. Ik heb zoveel dagen, maanden, zelfs jaren geslapen op de dagen dat ik thuis/vrij was. Ik had dagen dat ik wel 18 uur sliep en dat overdrijf ik dan echt niet!

Slotervaart ziekenhuis adviseerde me de Snore-Breaker
Ik heb om een second opinion gevraagd en goddank werd ik doorgestuurd naar het Slotervaartziekenhuis in Amsterdam. Wat een fantastische begeleiding en wat voelde ik me serieus genomen. Zij adviseerden mij uw Snore-Breaker en ik kan wel van de daken schreeuwen dat het weer zo goed met me gaat. Alle ongemakken, slaapmomenten, dutjes, pijntjes en irritaties zijn weg. Ik lach weer, ben vrolijk en blij. Mensen zien aan mij dat ik weer straal, wat een supergevoel!

Heel hartelijk dank voor deze geweldige uitvinding, maak alstublieft meer publiciteit voor uw Snore-Breaker! Ga ermee naar Koffietijd, Koffie met Max en naar andere (medische) progamma’s! Ik wil indien gewenst er absoluut een steentje aan bijdragen om goede publiciteit te geven, hiermee kunnen honderden, wel duizenden mensen geholpen worden! Nogmaals, heel veel dank van een zeer blije persoon!

N. Perukel

Een tevreden echtgenote

Ik kan weer prima slapen en heb ik er een hele tevreden echtgenote bij.

Wij kunnen weer heerlijk slapen
Ik heb vele jaren achter de rug waarbij ik door het snurken niet alleen mijzelf heb vermoeid. Ik kan me qua klachten helemaal aansluiten bij uw eigen ervaringen. Na de aanschaf van de Snore-Breaker is er veel veranderd, gelukkig kan ik nu weer prima slapen en heb ik er nog een hele tevreden echtgenote bij. Ik was overigens sterk verbaasd dat dit apparaat niet bekend is bij de artsen, hopelijk komt hier snel verandering in. Bedankt voor uw goede service.

Fam. van der Lans

De investering dubbel en dwars waard!

De (zoveelste) poging gewaagd om eens heerlijk te kunnen slapen.

Een goede nachtrust
Na het horen van zoveel goede ervaringen hebben wij de (zoveelste) poging gewaagd om eens heerlijk te kunnen slapen. Het aanschaffen van de Snore-Breaker is even een investering, maar geloof me, na zoveel andere pogingen is deze investering het dubbel en dwars waard! Sinds het gebruik van de Snore-Breaker hebben we weer een goede nachtrust en staan we goed gehumeurd ’s ochtends weer op. De goede service, uitleg en snelle levering mag ook vermeld worden. Dank je wel voor deze super uitvinding!

G. Niessen