website2 - 1

Hoe werkt de Snore Breaker?

LET OP:
Wegens succes is de Snore-Breaker tijdelijk niet leverbaar

De Snore-Breaker is speciaal ontwikkeld voor snurkers en wordt alleen actief als u op uw rug ligt. Wanneer u in deze houding ligt, geeft de Snore-Breaker na dertig seconden een lichte trilling en een zacht zoemend geluid af. 
Deze trilling veroorzaakt een lichte irritatie. Dat is voldoende om u om te draaien op uw zij of buik, maar onvoldoende om u wakker te maken.

U draait dus in uw slaap. Zodra u van uw rug wegdraait wordt de Snore-Breaker gedeactiveerd en stopt deze meteen met trillen.
Steeds wanneer u zich in uw slaap weer op uw rug draait, wordt de Snore-Breaker weer geactiveerd.
Door het regelmatige gebruik van de Snore-Breaker zal uw slaaphouding vanzelf veranderen. U traint uzelf om minder op uw rug te gaan liggen, zodat de Snore-Breaker u minder vaak hoeft te waarschuwen.

  • De Snore-Breaker wordt met behulp van de bijgeleverde verstelbare elastische band op uw rug aangebracht.
    De beste hoogte is wanneer de band net onder uw schouderbladen zit.
  • De Snore-Breaker moet recht achter de rugwervels met de niet indrukbare witte kant tegen uw rug worden aangebracht. De elastische band kunt u spannen naar eigen wensen, maar strak genoeg om de Snore-Breaker  op zijn plaats te houden wanneer u zich omdraait. De witte activeerknop in de groene kant van de Snore-Breaker zit dus aan de kant van de matras, zodat hij wordt ingedrukt wanneer u op uw rug gaat liggen.
  • Indien de Snore-Breaker bij u op deze manier niet prettig zit, kunt u hem lager aanbrengen naar die plek waar deze bij u het meest comfortabel aanvoelt.
    Bovendien worden bij de Snore-Breaker twee dopjes van verschillende hoogte geleverd. Deze kunt u gebruiken als u vindt dat de Snore-Breaker niet goed tegen uw rug drukt. U kunt de dopjes eenvoudig op de vaste knop op de witte kant drukken.
  • De Snore-Breaker werkt op een veilige oplaadbare batterij en het is niet waarschijnlijk dat u die ooit hoeft te vervangen.
  • Een USB-kabel voor het opladen van de Snore-Breaker wordt meegeleverd.