willnobel

Over ons

Snore-Breaker | De oplossing van uw snurkprobleem

De Snore-Breaker is ontworpen door Will Nobel.

Jarenlang heeft hij last gehad van snurken.
Bekende hulpmiddelen zoals neuspleisters en keelsprays heeft hij geprobeerd om het snurken te voorkomen. 
Helaas zorgden deze er niet voor dat hij stopte met snurken. Will heeft zelfs een keeloperatie ondergaan, maar ook dit hielp hem niet van het snurken af.
 
In zijn vrije tijd is Will aan de slag gegaan met het ontwikkelen van een oplossing tegen snurken, omdat hij niet geloofde dat hij voor de rest van zijn leven last moest blijven houden van snurken. Het uitgangspunt was om iets te bedenken dat voorkomt dat je gaat snurken zodra je op je rug gaat liggen. Dat moest een eenvoudige en doeltreffende oplossing zijn die gemakkelijk in gebruik is. De Snore-Breaker voldoet hieraan op alle punten.
 
Nadat hij zelf de Snore-Breaker uitgebreid had getest, heeft hij deze ook door andere rugsnurkers laten proberen. Stuk voor stuk reageerden zij positief. Alle rugsnurkers lieten weten door de Snore-Breaker van het snurken te zijn afgeholpen en dat zij graag de Snore-Breaker wilden houden om zo niet alleen zelf, maar ook hun partner weer te laten genieten van een goede nachtrust.
 
Probeer de Snore-Breaker zelf. Voorkom snurken en ervaar dat u ook weer kunt genieten van een goede slaap.
U wordt fitter wakker en ook uw partner zal direct met merken dat de Snore-Breaker zal helpen om snurken te verhelpen.

!

Snore-Breaker

De Snore-Breaker is een slaap-positie-trainer, die helpt bij het voorkomen van regelmatig snurken en apneu

Op het moment dat u op uw rug gaat liggen geeft de Snore-Breaker na dertig seconden een lichte trilling en een zacht zoemend geluid af. Zodra u zich van uw rug wegdraait wordt de Snore-breaker gedeactiveerd en stopt meteen met trillen.

De Snore-Breaker wordt geleverd inclusief:

  • De verstelbare elastische band.
  • Twee dopjes van verschillende hoogte. Deze kunt u gebruiken als u vindt dat de Snore-Breaker niet goed tegen uw rug drukt. U kunt de dopjes eenvoudig op de vaste knop op de witte kant drukken.
  • Veilige oplaadbare batterij.
  • Een USB-kabel voor het opladen van de Snore-Breaker.
  • Gebruiksaanwijzing.